DEL GOURMET ENERGY 15 kg

Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení Hodnocení 0 hodnocení
 
Action Tip

DEL GOURMET ENERGY 15 kg DEL GOURMET ENERGY 15 kg

 
Krmivo vhodné pro psy v zátěži, březí a kojící feny.
Dostupnost Na dotaz
Běžná cena 1 200 Kč
Ušetříte 51 Kč (–4 %)
Cena 999,13 Kč bez DPH
Cena vč. DPH 1 149 Kč
Počet (ks)

   

Kód produktu 437
Značka Gourmet
Kategorie Del Gourmet Superpremium
Záruka 1 rok
 

Složení:

Hydrolyzované kuřecí maso (min. 15%), rýže (min. 15%), pšenice, rybí moučka (tuňák 10%), drůbeží tuk, hrášek, kukuřice, kuřecí játra , pivovarské kvasnice, rybí tuk, lignocelulóza, glukosamin, chondroitin sulfát, kyselina listová, mannan-oligosacharidy, frukto-oligosacharidy, přírodní antioxidanty, zinek, juka, vitamíny a minerály.

Krmivo Gourmet je vyrobeno pouze z masa první jakosti.

Analýza:
Bílkoviny: 31%
Tuk: 18%
Vláknina: 2,5%
Popelovíny: 7%
Vlhkost: 10%
Vápník: 1,5%
Fosfor: 0,9%
Sodík: 0,4%
Vitamín A: 22 000 m.j./kg
Vitamín D3: 2 000 m.j./kg
Vitamín E: 110 mg/kg
Měď: 15 mg/kg

Doporučené denní dávkování:

Váha psa  pohyb =1 h pohyb=2 h  pohyb > 4 h 
15 kg  190 g  240 g  370 g 
20 kg  260 g  320 g  420 g 
30 kg  340 g  410 g  490 g 
35 kg  390 g  450 g 530 g 
40 kg  440 g  500 g  620 g 
45 kg 490 g  570 g  680 g 

 

           
                      
                     
                      
                      
                      
                      

Denní dávka je závislá na množství pohybu a typu plemene psa.

Skladujte v suchu, pes musí mít celodenní přístup k vodě.

Upozornění: Při přechodu na krmení Gourmet, doporučujeme po dobu 8-10 dnů míchat krmivo Gourmet s předešlým krmivem, aby nedošlo k trávicím problémům.

Jedna z vlastností, která dělá granule GOURMET odlišné od konkurence je, že obsahuje kokcidiostatika (látky, které regulují kokcidiózu, tj. protozoární onemocnění způsobené rodem Eimeria. Kokcidióza se vyznačuje průjmem a dyzentérií (střevní úplavicí)).

Hmotnost 15 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
 

 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.